Εργασίες

Εργασίες

Η εκπόνηση των εργασιών από κάθε φοιτητή είναι βασικό μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η επιτυχία του φοιτητή στις εργασίες είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη συμμετοχή του στις τελικές εξετάσεις.  Οι ημερομηνίες ανακοίνωσης και παράδοσης των εργασιών αναγράφονται στο Χρονοδιάγραμμα Μελέτης κάθε Θεματικής Ενότητας.
Οι εργασίες υποβάλλονται από τους φοιτητές ηλεκτρονικά, μόνο μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης eClass .

Υποβολή Εργασίας 

Για να υποβάλετε την εργασία σας μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης eClass, θα πρέπει να εισέλθετε στη δραστηριότητα της Εργασίας για την οποία επιθυμείτε να κάνετε υποβολή και ακολούθως να πατήσετε το κουμπί .


 
Από το παράθυρο που θα ανοίξει, θα κάνετε κλικ στον επιλογέα αρχείου για να βρείτε την εργασία σας από τον υπολογιστή σας και να την ανεβάσετε.
 
Για να σταλεί η εργασία στον διδάσκοντα θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί  και να επιβεβαιώσετε πως η εργασία έγινε αποκλειστικά από εσάς, σύμφωνα με τους κανόνες τους Πανεπιστημίου.
 
 
Αφού πατήσετε το κουμπί Συνέχεια , η υποβολή σας θα κλειδώσει και για οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να αποταθείτε στον διδάσκοντά σας.
Την πρώτη φορά που θα υποβάλετε μία εργασία θα σας ζητηθεί η αποδοχή των όρων της Turniitn για να θεωρείται πετυχημένη η υποβολή της εργασίας σας.


 Βαθμός Εργασίας

Για να δείτε το βαθμό που πήρατε σε μία εργασία θα πρέπει να επιλέξετε την εργασία την οποία θέλετε, και να πλοηγηθείτε στην ανατροφοδότησή της.

Θα δείτε τη βαθμολογία, τα σχόλια καθώς επίσης και το αρχείο ανατροφοδότησης από τον διδάσκοντα εάν υπάρχει.

Τους βαθμούς σας μπορείτε να τους δείτε και συνολικά για όλες τις εργασίες επιλέγοντας το Βαθμοί από το μενού.



    • Related Articles

    • Θεματική Ενότητα

      Μόλις επιλέξετε τη Θεματική σας Ενότητα, θα εμφανιστεί το περιβάλλον της Ενότητας με το εκπαιδευτικό υλικό. Σε όλες τις Θεματικές Ενότητες υπάρχει το πάνω μέρος με το γκρίζο πλαίσιο όπου βρίσκεται το μενού της ΘΕ, το εκπαιδευτικό υλικό στο κέντρο της ...
    • Λογισμικό Επιτήρησης Εξετάσεων (Proctorio)

      Το Λογισμικό Επιτήρησης Εξετάσεων (Proctorio) είναι μία λύση η οποία χρησιμοποιείται για την επιτήρηση εξετάσεων, οι οποίες γίνονται από τον προσωπικό χώρο του φοιτητή με τη χρήση υπολογιστή και διαδικτύου. Το Proctorio λειτουργεί συνδυαστικά με την ...